Calculator / Werkvoorbereider

Amer Houttechniek is al sinds 1998 dé specialist in het fabriceren van hoogwaardige houten kozijnen, ramen, deuren en lijstwerk. Onze missie is om samen met onze klanten hoogwaardige en duurzame producten te realiseren die aan alle wensen van onze klanten voldoen. Kom jij ons team van echte vakmensen versterken?

Als calculator/werkvoorbereider bij Amer Houttechniek heb je een brede, gevarieerde en uitdagende functie! Jij ontzorgt de opdrachtgever en zorgt ervoor dat het productieproces goed verloopt. Na het contact met de klant, maak jij de werktekeningen, controleer je en maak je de calculaties aan de hand van de planning. Of het nu om een strakke tekening of een schets op een sigarendoosje gaat, jij weet wat de klant aanlevert om te zetten in een offerte en werkbaar plan.

Wat is vereist?

 • MBO of HBO diploma richting bouwkunde
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
 • Ervaring met calculaties
 • Ervaring met het maken van technische tekeningen (CAD) is een pre
 • Zorgvuldig, resultaat- en oplossingsgericht
 • Zowel zelfstandig als teamspeler
 • Je bent gek van hout en techniek

Wat bieden wij:

 • Een goed en marktconform salaris
 • 25 vakantiedagen per jaar
 • Ruimte voor persoonlijke en vaktechnische ontwikkeling
 • Informele werkomgeving in een klein team
 • Uitdagend en afwisselend werk
 • Centraal gelegen bedrijf direct aan de A1 in Amersfoort

Hoe ziet jouw dag eruit?

07:15 – Je komt aan op de zaak en drinkt een kop koffie met je collega’s in de kantine.

07:30 – Eerst maar eens een rondje maken door de fabriek, zodat je overal van op de hoogte bent en iedereen aan de slag kan.

08:15 – Je opent je e-mail en checkt o.a. de offerte aanvragen en orderbevestigingen van klanten en materialen.

09:30 – Tijd voor koffie en een lekkere koek!

09:50 – Van alle offerte aanvragen maak jij calculaties en deze stuur je naar de klant voor akkoord.

12:30 – Het is vrijdag, dus even Italiaanse bollen halen bij het kraampje op de hoek!

13:00 – Je belt een aantal aannemers en vraagt of de gestuurde offerte akkoord is voor opdracht, indien akkoord vraag je aanvullende details voor de tekening en zet je deze door voor de fabriek. Aparte details en/of project? Even snel schakelen met de leverancier of alles op voorraad is!

15:00 – Een aannemer loopt het kantoor binnen met een kladpapiertje en vraagt een offerte door te spreken, onder het genot van een vers bakje koffie natuurlijk en goede dosis humor!

16:00 – Je werkt de maatvoering nog even uit in de tekening en werpt nog een blik op de planning van morgen en dan is het alweer tijd om richting huis te gaan!

Amer Houttechniek is een ambitieus bedrijf en wil de komende jaren doorgroeien. Als nieuwe calculator kun jij onderdeel hiervan zijn en meegroeien. Ben jij een kei in calculeren en tekenen, ken je ons productieproces van binnen en van buiten en heb jij projecten succesvol van A tot Z afgerond? Dan kun collega’s op de werkvloer aansturen en begeleiden of aansluiten bij een sollicitatiegesprek voor de werving van een nieuwe collega. Vraagt onze klant of wij iets kunnen inmeten op locatie? Dan spring jij in de auto naar de bouwplaats. Kortom, je kunt je ontwikkelen tot een allround en zelfstandig werkvoorbereider!

Solliciteer via info@amer-hout.nl met een korte motivatie en je cv!

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Vacature